Toy Story Alien traktatie

0
743

Toy Story Alien traktatie

Beschrijving:
Omdat mijn zoontje helemaal gek is van de Alien van Toy Story heb ik zelf een traktatie gemaakt, met zijn favoriete Disney-figuur, maar je kunt ook zelf een figuurtje uitkiezen en deze in plaats van de Alien in de werktekening toevoegen.
Het WC-Rolletje inrollen met gekleurd karton, aan de uiteinde van het karton maak je een streep van het dubbelzijdige tape. Deze rol je dan zo vast aan het wc-rolletje. Aan 1 zijde van het wc-rolletje knip je het karton in. Aan de binnenzijde plak je een stukje dubbelzijdig tape. Dan vouw je het karton zo naar binnen. Het uitgeknipte rondje bevestig je door een randje lijm. Bovenkant is precies hetzelfde, maar vergeet niet eerst een snoepje of iets anders in de WC-koker te stoppen voordat je de bovenkant dicht plakt. En of daarna of daarvoor plak je de werktekening op de voorkant van het WC-rolletje. En klaar! Het is wel wat knutselwerk, maar niet moeilijk! En het is echt de moeite waard.

Bron: Martine Egging

Benodigdheden:
WC-Rolletjes
Lijm
Schaar
Dubbelzijdig plakband
gekleurd karton
iets dat rond is om de onder- en de bovenkant op gekleurd karton om te trekken
werktekening, met eigen tekst


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl