Samen gemaakt een dubbele kaart

0
690

Samen gemaakt een dubbele kaart

Beschrijving:
Neem (ik ga even als voorbeeld uit van 10 uitnodigingen) vijf gekleurd a4 papieren en knip die doormidden. Deze helften vouw je allemaal tot een dubbele kaart.
Ga met je dochter of zoon kleuren en/of waterverfen. Ik heb met mijn dochter beiden gedaan. Als je bv. alleen wil kleuren moet je wel twee kleurplaten maken. Doe dit ook op een gekleurd a4 papier.
Teken tien rondjes op een van de kleurplaat en knip deze uit. De andere kan je in tien vierkantjes knippen. knip ook tien rondjes uit het zilverpapier en tien rondjes uit nog een ander kleurtje of cadeaupapier. En plak dan op de voorkant van elke kaart drie rondjes op (een beetje over elkaar heen).
Maak op de computer een korte tekst voor op het kaartje (met gekleurd lettertype) en print deze uit op een gekleurd papier. Print ook tien kleine fotootjes van je kind uit. Knip dit allemaal uit en plak deze in de binnenkant. In de binnenkant plak je ook de vierkantjes van de tweede tekening.
Op de voorkant heb ik een grote TWEE met waterverf gemaakt (mijn dochter wordt twee)!

KLAAR! een hoop werk, maar wel erg leuk!

Bron: Janneke

Benodigdheden:
3 of meer kleuren papier
cadeaupapier
zilverkleurig dik papier/karton
schaar
lijm
waterverf
kleurpotloden
wcrol of vol rolletje plakband
kleurenprinter


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl