meer informatie over Party-Kids.nl mail naar Party-Kids Facebookpagina van Party-Kids mail naar Party-Kids

Bekijk Mijn feestmapMijn Feestmap

  • Nog niets toegevoegd

Bekijk Mijn Feestmap >

Spelletjes en activiteiten voor feestjes

Houd je een (kinder) feestje en zoek je spelletjes of activiteiten? Op Party-Kids staan heel veel leuke spelletjes voor jong en oud. Je kunt kiezen uit verschillende soorten binnen en buiten spelletjes, speurtochten of quiz vragen. Alle spelletjes en activiteiten zijn eenvoudig zelf te maken en te organiseren. Meer over spelletjes

Spelletjes ideeën en activiteiten voor jong en oud

Welk spelletje je kind leuk vindt, hangt natuurlijk af van de leeftijd en interesses van je kind. Om de keuze van het juiste spelletje makkelijker te maken, hebben we de spelletjes op Party-Kids onderverdeeld in verschillende categorieën. Je kunt zo direct naar de binnen spelletjes, speurtochten of quiz vragen (en antwoorden).

De meeste spelletjes zijn geschikt voor alle leeftijden. Maar met een beetje creativiteit kun je ieder spelletjes of activiteit aanpassen aan de leeftijd en interesse van je kind.

Binnen spelletjes spelen of naar buiten?

Houd je een feestje in de zomer, dan kies je natuurlijk voor spelletjes en activiteiten voor buiten. Maar ook in de winter of herfst kun je ook naar buiten, als het maar droog is. Als je ook zorgt voor een slecht weer spelletjes programma dan ben je goed voorbereid. Kies voor elk kinderfeestje verschillende spelletjes voor binnen en buiten.

Speurtocht: plezier voor jong en oud

Een goede speurtocht kan de knaller op je feestje zijn. Je kunt een speurtocht zo moeilijk of lang maken als je wilt. Op Party-Kids staan verschillende speurtochten met een verhaallijn en/of een plan van aanpak. Zo is er voor elke leeftijd wel een speurtocht te organiseren.

Test je kennis met een quiz

Voor elk feestje kun je wel een quiz maken. Het is sowieso altijd handig een paar quiz vragen achter de hand te hebben. Je kunt een quiz namelijk overal houden: buiten, binnen of onderweg. Ook kun je een quiz zo moeilijk en lang maken als je wilt. Kortom, alles kan met een quiz.

Plaats jouw spelletje of activiteit op Party-Kids

Heb je zelf een leuke activiteit bedacht of een spelletje gespeeld die je op Party-Kids wilt plaatsen? Voeg jouw idee dan toe. Zorg voor een goede beschrijving en/of een werktekening van het spelletje. Vergeet niet een foto toe te voegen! Idee toevoegen

Verberg de tekst over spelletjes

Toon resultaten als: toon lijst toon kleine afbeeldingen

1  |   2  |   3  |   4  |   ... 41    volgende


© Traktaties en andere tips die gemaakt worden met behulp van de werktekeningen van www.party-kids.nl zijn alleen voor eigen gebruik en mogen niet verkocht worden. Lees ook onze copyright en disclaimer pagina.