sneeuwwitje en de zeven dwergenfeest

0
722

sneeuwwitje en de zeven dwergenfeest

Beschrijving:
Thuis is de kamer versierd in sprookjes kleuren. Op elk bordje van elk kind ligt een kaboutermuts. In de muts een ballon anders ligt de muts.
Er wordt vertelt dat de prins op zoek is naar de prinses maar dat hij haar niet kan vinden en dus gaan wij op zoek naar de prins. De kinderen vinden de prins door middel van een speurtocht. Deze speurtocht is uitgezet met appels die in alluminium zijn gewikkeld. Uit een appel is een stuk gebeten. Bij elke appel ligt een opdracht. Deze opdracht moeten ze eerst allemaal uitvoeren voordat ze verder mogen. De laatste appel is de appel met het stuk eruit.Hier vinden ze dan de prins die het schoentje bij de princes (de jarige) aan doet. Elke kabouter mag nu zijn hoed af doen en wordt voor zijn harde werken beloond. Elke muts krijgt nu een traktatie. De muts kunnen ze later op school gebruiken als knikkerzak.

Bron:

Benodigdheden:
7 kaboutermutsjes( makkelijk te maken van een stukje stof en koord)
7 appels
zilverpapier
kroontje
prinsessen schoentjes
opdrachten voor de speurtocht


Ben jij op zoek naar een persoonlijke of unieke traktatie voor je kind?

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-KIDS.nl en PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse Printables die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden. Je kan ook verzoekjes indienen!. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kan je zo vaak printen als je wilt.
Ga naar IkBenJarig.nl